Handelsbetingelser i Flittiglise
Firmaoplysninger:
Flittiglise Esbjerg
v/Karin Hørkilde
Torvegade 54
DK-6700 Esbjerg
Tlf. 30739370
Mail: flittigliseesbjerg@gmail.com

Køb og betaling:
Alle beløb i webshoppen er angivet i danske kroner og er inkl. moms.
Korttyper
Webshoppen modtager online betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, JCB og American Express.
Betalingen bliver trukket på din konto, når du bestiller din vare, og der kan aldrig hæves et større beløb end det, du har godkendt ved gennemførslen af dit køb. Der opkræves ikke gebyr for online betaling.
Webshoppen bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Rocket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. Der gemmes ingen oplysninger om dit betalingskort.

Ordrebekræftelse
Når du har gennemført et køb, vil du indenfor få minutter modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail. Benyt venligst det angivne ordrenummer som reference ved henvendelser vedrørende din ordre.
Ændringer til en ordre kan kun ske skriftligt ved at skrive en e-mail til flittigliseesbjerg@gmail.com (eller ved at besvare ordrebekræftelsen). Da vi pakker og sender ordrer løbende, vil det ikke altid være muligt at foretage ændringer i en ordre; men vi vil naturligvis gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe dig.

Levering og forsendelse
Når du køber varer hos Flittiglise/webshoppen, skal du betale for forsendelse, medmindre du vælger af afhente din ordre i butikken i Torvegade/Vejers Havvej.
Forsendelse af varer sker med DAO eller GLS indenfor Danmarks grænser. Forsendelse til andre lande sker med PostNord.
En pakkeforsendelse i DK koster kr 45.- for levering med DAO til nærmeste pakkeshop (hvor du selv skal afhente pakken) eller kr 68.- hvis du ønsker pakken leveret af GLS til din egen adresse.
Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage. Vi bestræber os på at pakke og sende alle ordrer fra dag til dag; men der kan indimellem også opstå situationer, hvor varerne skal sendes fra butikken i Vejers, hvor vi ikke holder åbent hver dag. Vi kontakter dig naturligvis, hvis leveringen bliver forsinket f eks på grund af restordrer eller i andre situationer.
Vi tager forbehold for forsinkelser p gr a fragtfirmaet eller tredjeparter, som er udenfor Flittiglises webshops kontrol.
Levering af de bestilte varer anses for sket, når du som forbruger har fået varen udleveret. Risikoen for varer købt hos Flittiglises webshops overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Fortrydelse og returret.
Når du handler hos Flittiglises webshop, har du 14 dages fortrydelsesret, som gælder fra den dag, du modtager dine varer. Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere selve varen.
Bemærk: Der ydes ikke fortrydelsesret på køb af digitale produkter/PDF-opskrifter til download.
Forud for returnering af en vare bedes du skriftligt orientere os om, at du ønsker at returnere en vare.
Skriv venligst til flittigliseesbjerg@gmail.com
Varen skal returneres ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen. Er varen brugt*, skal du betale for værdiforringelsen.
*En vare er brugt, hvis den bruges ud over hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. Dvs at strikkeopskriftens pakning ikke må være brudt, og at garnet skal returneres med banderole og i samme stand, som det er modtaget. 
Du kan ikke fortryde et køb ved blot at nægte modtagelse af varen. Du skal give os besked om, at du alligevel ikke ønsker at modtage den bestilte vare.
Hvis du fortryder dit køb, vil hele købsbeløbet inklusiv forsendelsesomkostninger blive tilbagebetalt. Returneringen sker for din egen regning. 
Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi overføre beløbet til din konto hurtigst muligt og senest indenfor 14 dage. Såfremt varen er købt med kreditkort, vil beløbet blive tilbageført til samme kreditkort.

Reklamation.
Hvis du modtager en vare med fejl eller mangler, gælder købelovens mangelsregler, og du skal indenfor rimelig tid og gerne hurtigst muligt kontakte os på email flittigliseesbjerg@gmail.com eller på telefon +45 3073 9370.
Reklamationsfristen er 2 år, regnet fra datoen hvor varen leveres til dig.
Enten kan varen returneres med tilbagebetaling af det fulde købsbeløb, eller det kan aftales individuelt, om du alligevel ønsker at beholde varen mod tilbagebetaling af en del af det oprindelige købsbeløb, som fastsættes ud fra fejlens omfang.
Varen må under ingen omstændigheder tages i brug før reklamationen er færdigbehandlet.

I forbindelse med reklamationer dækker vi dine omkostninger til forsendelse. Husk at få en kvittering for afsendelse, så dine forsendelsesomkostninger kan dokumenteres.
Kopi af faktura skal medsendes varen ved returnering.

Returadresse.
Ved returnering af varer skal de sendes til Flittiglise Esbjerg, Torvegade 54, 6700 Esbjerg. Vi modtager IKKE pakker sendt til pakkeboks eller varer sendt pr efterkrav.

Forbehold for pris-, trykfejl og udsolgte varer.
Der tages forbehold for prisfejl, trykfejl samt udsolgte varer. Er en vare, du har bestilt, udsolgt eller ikke tilgængelig i det ønskede antal, vil vi med det samme kontakte dig, og din betaling vil blive annulleret.