STRIKKE-SØNDAGE

FORÅRET HAR HOLDT SIT INDTOG I VEJERS, OG NETOP I ÅR ER DET OS EN EKSTRA STOR FORNØJELSE AT BYDE JER ALLE VELKOMMEN TIL STRIKKESØNDAGENE PÅ BÆNKENE FORAN BUTIKKEN. ALLE ER VELKOMNE I BUTIKKENS ÅBNINGSTID, SOM I APRIL OG MAJ ER MELLEM KL. 12 OG 16. KOM OG HYG DIG SAMMEN MED ANDRE STRIKKERE, GØR NYE BEKENDTSKABER OG FÅ INSPIRATION TIL KOMMENDE PROJEKTER.

ANNE OG JEG DELTAGER, HVIS VI HAR MULIGHED FOR DET (OG DET HAR VI - HELDIGVIS - SOM REGEL IKKE, FORDI VI SKAL EKSPEDERE I BUTIKKEN). MEN VI BYDER PÅ EN KOP KAFFE/THE OG "VIMSER" OM JER, SÅ GODT VI KAN.

KOM OG NYD ATMOSFÆREN I VEJERS OG I FLITTIGLISE - OG NYD, AT VI IGEN KAN SAMLES LIDT FLERE OG SIDDE OG HYGGE OS.

 

PÅ KÆRLIGT GENSYN FRA KARIN OG RESTEN AF TEAM FLITTIGLISE

                            Strikkearrangementer i Esbjerg


Vi har de første strikkearrangementer på plads - det bliver et efterår/vinter med lidt forskellige arrangementer. Nogen aftener er arrangeret som deciderede workshops, hvor man får et kompendium udleveret, og andre aftener er tilrettelagt som hyggeaftener, hvor vi mødes med vores strikketøj og udveksler erfaringer og inspiration.


Lene Randorff udgiver 12/8 en ny bog med titlen Pas dig selv - Grundbog i konstruktion af strik. Bogen ligger allerede nu klar til forudbestilling på shoppen, og onsdag 13/10 kl. 18.30-21.30 kommer Lene i Flittiglise og underviser i konstruktion af en trøje, der kan passe netop dig. Målgruppen er øvede strikkere og Lene skriver således i sin kursusbeskrivelse:
Konstruktion i strik er en udfordring men ikke en umulighed, hvis man kender til visse teknikker. Kom med ind i mit designværksted og få tips og ideer til hvordan du laver dit eget design eller sikrer en rigtig pasform når du strikker. Vi arbejder med at konstruere en trøje med lige tilsat ærme ud fra din strikkeprøve med dit eget garn. Desuden kommer jeg ind på diverse emner som garnberegning, strikkefasthed, måltagning og meget mere. Man arbejder individuelt med at konstruere sin egen model.
Medbring: En strikkeprøve i det garn du vil bruge til din model på mindst 12x12 cm, strikket i glatstrik eller evt det mønster, du gerne vil bruge. Lommeregner, målebånd, lineal, papir, blyant, strikkepinde og garn til din model.
Vi byder som vanligt på kaffe og the samt lidt sødt dertil. Pris 295kr som betales ved tilmelding.

Søndag den 14/11 er den første Strikkesøndag af forhåbentlig rigtig mange.
Vi starter kl. 9 med kaffe/the og et rundstykke og kl. 9.30-12.30 er der Strømpeworkshop ved Astrid Fey Otzen. Astrid viser eksempler på forskellige hæle og tåkonstruktioner, medbringer diverse strikkeprøver og udleverer et kompendium til samtlige deltagere. Medbring selv pinde og strømpegarn samt evt stoppenål og saks.
Efter workshoppen går vi ned på Rankin Park og spiser frokost. Der bliver serveret lækre salater og frokosten er inklusiv en øl/vand eller et glas vin. Herefter går vi tilbage til butikken, hvor der er "fri leg" resten af eftermiddagen. Det betyder, der er tid til at sidde og strikke og sludre lidt, man kan søge inspiration i butikken og naturligvis også handle. 
Midt på eftermiddagen får vi kaffe/the og kage til og kl. 17 er arrangementet slut og vi kører hver til sit.
Pris for hele dagen inkl. alt er 495kr, som betales ved tilmelding.

Tirsdag den 23/11 kl. 18.30-21.30 kommer Frauke Siemer Jørgensen og underviser i brugen af det amerikanske strikkeforum Ravelry. Lær hvordan du bevæger dig rundt derude, hvordan du uploader billeder og hvordan du afgrænser dine søgninger, så du får så brugbare resultater som muligt. Medbring din tlf/iPad, så du selv kan sidde og surfe rundt. Kurset inkluderer et kompendium til alle. Og vi byder som altid på kaffe/the og lidt sødt dertil. Pris 195kr som betales ved tilmelding. 

Du tilmelder dig de forskellige arrangementer ved at sende en mail til flittiglise.tilmeld@gmail.com som jeg svarer bekræftende på og så kan du betale via mobilepay. Jeg vil gerne bede om at alle tilmeldinger foregår via denne mailadresse, så jeg kan holde styr på dem.