Strikkearrangementer i Esbjerg.


Så starter strikkesæsonen igen for alvor op i Esbjerg og vi lægger ud med følgende arrangementer:


Tors 20/10 kl. 18.30-21.30 er der broderiaften i butikken. Du vil måske gerne igang med at brodere men ved ikke helt, hvordan du skal gribe det an. Måske er du en erfaren brodøse som bare gerne vil mødes med andre og hygge med broderiet. Uanset om du er begynder eller erfaren er du hjerteligt velkommen. 

Jeg kan tilbyde et "startkit", som indeholder broderistof og -garn samt en broderinål, så du kan komme igang. Her kan du prøve at sy nogen af de mest gængse sting og i det hele taget blive sat ind i tingene. Dette kit koster 50kr og skal bestilles ved tilmelding.

Selve arrangementet koster 30kr. Og du tilmelder dig som beskrevet herunder.

Har du lyst til at deltage i en hyggelig aften i Flittiglise men skal måske ikke igang med at brodere lige nu og vil hellere sidde og strikke, er du naturligvis også mere end velkommen.


BEMÆRK - NY DATO GRUNDET FOLKETINGSVALGET!!!!!

Tirs 1/11 Tirs 8/11 kl. 18.30-21.30 står strikkeaftenen i børnenes tegn. Vi får nemlig besøg af 2 frivillige fra Børnenes Kontor, som fortæller om foreningens arbejde. Og jeg vil fortælle om det samarbejde, jeg gerne vil starte op mellem Børnenes Kontor og Flittiglise. Medbring  gerne dit igangværende projekt - men medbring også gerne pinde nr 3. Denne aften er ganske gratis; men tilmelding er stadig nødvendig.


Tilmelding til diverse arrangementer foregår ved at du sender mig en besked enten på flittiglise.tilmeld@gmail.com , på tlf 3073 9370 eller ved at komme ind i butikken. Din tilmelding gælder, når du har betalt. 


Jeg glæder mig til igen at have butikken fuld af glade strikkere - vel mødt. Kærlig hilsen Karin og resten af Team Flittiglise.


  

STRIKKE-SØNDAGE

BUTIKKEN I VEJERS HOLDER IGEN ÅBENT, OG VI VIL DERFOR GERNE INVITERE JER ALLE TIL STRIKKESØNDAGE I SOMMERLANDET.

ALLE ER VELKOMNE I BUTIKKENS ÅBNINGSTID. KOM OG HYG DIG SAMMEN MED ANDRE STRIKKERE, GØR NYE BEKENDTSKABER OG FÅ INSPIRATION TIL KOMMENDE PROJEKTER.

LONE, VIVI OG JEG DELTAGER, HVIS VI HAR MULIGHED FOR DET (OG DET HAR VI - HELDIGVIS - SOM REGEL IKKE, FORDI VI SKAL EKSPEDERE I BUTIKKEN). MEN VI BYDER PÅ EN KOP KAFFE/THE OG "VIMSER" OM JER, SÅ GODT VI KAN.

KOM OG NYD ATMOSFÆREN I VEJERS OG I FLITTIGLISE - OG NYD SAMVÆRET OG INSPIRATIONEN DER OPSTÅR, NÅR STRIKKERE ER SAMMEN I ET HERLIGT, KREATIVT FÆLLESSKAB.

 

PÅ KÆRLIGT GENSYN FRA KARIN OG RESTEN AF TEAM FLITTIGLISE