STØT BRYSTERNE GÅ-EVENT

I samarbejde med Kirsten Fosgrau arrangerer Flittiglise en GÅ-EVENT til fordel for STØT BRYSTERNE

SØNDAG DEN 30. AUGUST KL. 11-16.

Vi mødes foran butikken i Torvegade kl. 11 og går i samlet trop en 5 km´s rute, som Kirsten har planlagt. Efter turen, som slutter ved Flittiglise, inviterer jeg alle interesserede indenfor i butikken til kaffe, the, lyserød kage og almindelig strikkehygge (så det er vigtigt at huske strikketøjet!). Udover at støtte via billetten, donerer Flittiglise 100kr til Støt Brysterne pr deltager i GÅ-EVENTEN, så du støtter altså ekstra, hvis du går en tur sammen med os.

Samtidig frigives også årets "støttegarn" F*** Cancer 2020, som er et bundt håndfarvet strømpegarn, som Frauke fra Baswik Yarn og jeg har farvet i fællesskab. Garnet koster 200kr pr bundt, og Flittiglise donerer ligesom sidste år hele overskuddet ved salget til Støt Brysterne. Garnet sælges indtil Lyserød Lørdag den 3. oktober eller sålænge lager haves, og det sælges i både de 2 fysiske butikker samt på webshoppen.

Billetten til GÅ-EVENTEN køber du her (vær opmærksom på, at hvis du ønsker billetten inkl. T-shirt, skal du tilmelde dig senest 4. august)

Vel mødt til nogen hyggelige timer, hvor vi i fællesskab samler ind til Støt Brysterne og samtidig nyder hinandens selskab (og jeg behøver vel ikke nævne, at butikken er åben for salg hele eftermiddagen?) Strikkestunder i Vejers  Sommeren er over os, Vejers summer af liv og glade feriegæster, og vi afholder igen i år vores hyggelige Strikkestunder om søndagen. Tag dit strikke/hækletøj under armen, slå dig ned sammen med andre strikkere foran butikken og nyd et par herlige, kreative timer. Vi byder på en kop kaffe/the, og der er ingen tilmelding. Grundet coronaen kan vi desværre ikke invitere jer indenfor at sidde, da der ikke er plads nok i butikken. Så vi satser max på godt vejr hver eneste søndag hele sommeren igennem. 

JUL I JULI

Frauke fra Baswik og jeg er sådan nogen, der af og til gerne vil lave hjemmelavede julegaver..........og vi er også sådan nogen, som ret tit kommer ALT for sent igang med at lave julegaverne/pynten/sweateren. Dette vil vi råde bod på i år, og derfor arrangerer vi Jul i juli. I forbindelse med dette sætter vi gang i en Knitalong. Man må strikke alt mellem himmel og jord, det skal bare have noget med jul at gøre. Det kan være en julegave (til andre eller en selv), det kan være julepynt, en julesweater eller noget helt andet. Det er helt og aldeles op til dig. Post gerne billeder af dine projekter under #julijuli #baswikogflittiglise på Instagram, hop med ind i Flittiglises Ravelry-gruppe, hvor der er oprettet både en snakke-tråd og en tråd til færdige projekter. Når juli måned er omme, trækker vi lod blandt alle opslag i gruppen med færdige produkter om en lækker adventskalender fra Flittiglise (og adventskalenderen bliver derefter sat til salg som forudbestilling på webshoppen).

I forbindelse med Jul i juli laver Frauke og jeg 2 liveudsendelser på YouTube, som senere kommer til at ligge derude som faste afsnit. De 2 liveudsendelser foregår

lørdag den 4/7 kl. 16-17 og

onsdag den 29/7 kl. 19-20

begge dage på Baswiks Youtube-kanal. Læg endelig begge udsendelser ind i din kalender og gør klar til et par hyggelige timer, hvor vi giver den max gas med julehygge og -strik.STRIKKEAFTENER I VEJERS

Ingen sommer uden hyggelige strikkeaftener i vores hyggelige Flittiglise i Vejers. Der er programlagt følgende aftener
 
torsdag 6/8 
torsdag 20/8 
alle fra kl. 18-21. Medbring meget gerne din aftensmad, hvis du har lyst - eller spis på en af byens spisesteder. Vi byder på kaffe og the samt lidt sødt dertil, og jeg yder strikkehjælp, fortæller om nyheder i butikken og om hvad jeg selv arbejder på. Der vil som altid være mulighed for at stille spørgsmål, så vi kan komme ind på mange forskellige emner i løbet af en Strikkeaften. Prisen for deltagelse er 30kr og tilmelding kræves. Er der færre end 10 tilmeldte, aflyses arrangementet. Tilmelding på flittiglise.tilmeld@gmail.com eller på butikkens tlf 29806866. Medbring dit strikketøj - butikken er naturligvis også åben aftenen igennem, så du kan få fingre i garn til dit kommende projekt. Kom og oplev stemningen i butikken og den inspirerende atmosfære, som opstår, når strikkere mødes.