HVAD SIGER I TIL DET - TRÆNGER VI IKKE TIL AT SES IGEN OG FÅ MOTIONERET STRIKKEPINDENE I FÆLLES TAKT? JEG HAR KRYDS-TJEKKET MED MYNDIGHEDERNE OG HAR FÅET GRØNT LYS TIL IGEN AT INVITERE JER TIL STRIKKEAFTENER. OG SELVOM SOMMEREN ER OVER OS, HAR VI VEL ALLE LYST TIL AT STIKKE HOVEDERNE SAMMEN OG HYGGE OS. DERFOR INVITERES I TIL STRIKKEAFTEN I FLITTIGLISE I TORVEGADE  

ONSDAG 1/7 KL. 18.30-21.30

(lukket for tilmeldinger)

VI ER HELT SOM VANLIGT VÆRTER VED EN KOP KAFFE/THE SAMT LIDT SØDT DERTIL, OG HELT SOM VANLIGT SKAL I ENDELIG MEDBRINGE JERES IGANGVÆRENDE PROJEKT(ER), SÅ I HAR NOGET AT HOLDE HÆNDERNE BESKÆFTIGET MED. JEG PRÆSENTERER LIDT NYHEDER FOR JER, FORTÆLLER LIDT OM KOMMENDE PLANER OG INDBYDER I DET HELT TAGET BARE TIL EN HYGGELIG AFTEN.

PRISEN ER 30KR SOM BETALES VIA MOBILEPAY VED TILMELDING. SKRIV TIL MIG PÅ MAILADRESSEN

FLITTIGLISE.TILMELD@GMAIL.COM

OG AFVENT BEKRÆFTELSE FRA MIG, SÅ JEG ER SIKKER PÅ, VI ALLE KAN VÆRE I BUTIKKEN. GRUNDET CORONA-KRISEN KAN VI IKKE VÆRE HELT SÅ MANGE SOM ELLERS, SÅ DET GÆLDER OM AT BLIVE TILMELDT HURTIGT;-)

PÅ GLÆDELIGT GENSYN I FLITTIGLISE I TORVEGADE. 
 Strikkestunder i Vejers

Sommeren er over os, Vejers summer af liv og glade feriegæster, og vi afholder igen i år vores hyggelige Strikkestunder om søndagen. Tag dit strikke/hækletøj under armen, slå dig ned sammen med andre strikkere foran butikken og nyd et par herlige, kreative timer. Vi byder på en kop kaffe/the, og der er ingen tilmelding. Grundet coronaen kan vi desværre ikke invitere jer indenfor at sidde, da der ikke er plads nok i butikken. Så vi satser max på godt vejr hver eneste søndag hele sommeren igennem. 

JUL I JULI

Frauke fra Baswik og jeg er sådan nogen, der af og til gerne vil lave hjemmelavede julegaver..........og vi er også sådan nogen, som ret tit kommer ALT for sent igang med at lave julegaverne/pynten/sweateren. Dette vil vi råde bod på i år, og derfor arrangerer vi Jul i juli. I forbindelse med dette sætter vi gang i en Knitalong. Man må strikke alt mellem himmel og jord, det skal bare have noget med jul at gøre. Det kan være en julegave (til andre eller en selv), det kan være julepynt, en julesweater eller noget helt andet. Det er helt og aldeles op til dig. Post gerne billeder af dine projekter under #julijuli #baswikogflittiglise på Instagram, hop med ind i Flittiglises Ravelry-gruppe, hvor der er oprettet både en snakke-tråd og en tråd til færdige projekter. Når juli måned er omme, trækker vi lod blandt alle opslag i gruppen med færdige produkter om en lækker adventskalender fra Flittiglise (og adventskalenderen bliver derefter sat til salg som forudbestilling på webshoppen).

I forbindelse med Jul i juli laver Frauke og jeg 2 liveudsendelser på YouTube, som senere kommer til at ligge derude som faste afsnit. De 2 liveudsendelser foregår

lørdag den 4/7 kl. 16-17 og

onsdag den 29/7 kl. 19-20

begge dage på Baswiks Youtube-kanal. Læg endelig begge udsendelser ind i din kalender og gør klar til et par hyggelige timer, hvor vi giver den max gas med julehygge og -strik.

 

STRIK I TELTET PÅ STRANDEN I VEJERS...

er på grund af corona´en i år flyttet op til Flittiglise! Det kommer til at foregå

torsdag den 23/7 kl. 10-12

på fortovet foran butikken, hvor der bliver opstillet borde og stole. Vejers Venner byder som vanligt på kaffe/the og kage, og undertegnede vil præsentere spændende strikmodeller, fortælle lidt om årets Vejerssjal og designet af dette og i det hele taget give jer et lille indblik i, hvad der rører sig i strikkeverdenen. Tag dit strikketøj under armen og kom en tur til Vejers og oplev den dejlige sommerstemning, som hviler over hele byen. 

Arrangementet er ganske gratis at deltage i og butikken åbner, når vi er færdige.


STRIKKEAFTENER I VEJERS

Ingen sommer uden hyggelige strikkeaftener i vores hyggelige Flittiglise i Vejers. Der er programlagt følgende aftener    
torsdag den 9/7 
onsdag den 22/7 
torsdag 6/8 
torsdag 20/8 
alle fra kl. 18-21. Medbring meget gerne din aftensmad, hvis du har lyst - eller spis på en af byens spisesteder. Vi byder på kaffe og the samt lidt sødt dertil, og jeg yder strikkehjælp, fortæller om nyheder i butikken og om hvad jeg selv arbejder på. Der vil som altid være mulighed for at stille spørgsmål, så vi kan komme ind på mange forskellige emner i løbet af en Strikkeaften. Prisen for deltagelse er 30kr og tilmelding kræves. Er der færre end 10 tilmeldte, aflyses arrangementet. Tilmelding på flittiglise.tilmeld@gmail.com eller på butikkens tlf 29806866. Medbring dit strikketøj - butikken er naturligvis også åben aftenen igennem, så du kan få fingre i garn til dit kommende projekt. Kom og oplev stemningen i butikken og den inspirerende atmosfære, som opstår, når strikkere mødes.