Gå og støt.......

Drømmer du om sol, blomster og forår? ☀️🌸🌱 Er du alligevel ude at gå en rask tur jævnligt og kunne egentlig godt tænke dig at være i selskab med andre? Og vil du gerne hjælpe mig med at støtte Støt Brysterne? 


Gå foråret i møde sammen med Støt Brysterne. Gå 8 x 5 km i februar og få god samvittighed og skridt på kontoen samtidig med, at du gør en forskel for brystkræftpatienter og deres pårørende. Tilmelding er gratis og alle modtager en lille takkegave, som du kan bruge til dine gåture. Samtidig får du mulighed for at deltage i lodtrækningen om bl.a. at vinde en MG Plug-in Hybrid i en uge! 


Tilmeld dig nu via dette link

https://www.cancer.dk/stoetbrysterne/

 og hold øje med mere information i indbakken. Der kan gå op til 2 døgn før du modtager mailen 💌 

Kniber det dig at blive tilmeldt så kom ind i butikken og lad os hjælpe dig.


Jeg lægger en rute rundt i midtbyen, og vi mødes her ved butikken og går sammen på de nævnte datoer. Flittiglise donerer 100kr pr deltager pr gang til Støt Brysterne. 

Og når vi har været afsted på den sidste gåtur, vil årets F*** Cancer-garn være klar til salg. Det bliver som vanligt 100g håndfarvet strømpegarn til en pris af 200kr, og jeg donerer også helt som vanligt hele overskuddet fra salget af garnet til Støt Brysterne.


Vi mødes kl. 9 foran butikken i torvegade 54 på følgende datoer:


    Tirs 1/2            Lør 5/2            Man 7/2            Tors 10/2

    Man 14/2          Tors 17/2        Man 21/2           Tors 24/2Hvis du kun kan gå sammen med mig nogen af dagene, er det helt ok. Der er ingen tilmelding - du kommer bare og går med. Og skal du alligevel ud og luft hunden, er den også velkommen.

På kærligt gensyn og TAK FOR DIN STØTTE.STRIKKE-SØNDAGE

BUTIKKEN I VEJERS HAR I ØJEBLIKKET VINTERLUKKET; MEN SÅ SNART DEN NYE SÆSON STARTER, STÅR VI KLAR TIL AT BYDE JER INDENFOR TIL STRIKKESØNDAGE I VEJERS.

ALLE ER VELKOMNE I BUTIKKENS ÅBNINGSTID. KOM OG HYG DIG SAMMEN MED ANDRE STRIKKERE, GØR NYE BEKENDTSKABER OG FÅ INSPIRATION TIL KOMMENDE PROJEKTER.

VIVI OG JEG DELTAGER, HVIS VI HAR MULIGHED FOR DET (OG DET HAR VI - HELDIGVIS - SOM REGEL IKKE, FORDI VI SKAL EKSPEDERE I BUTIKKEN). MEN VI BYDER PÅ EN KOP KAFFE/THE OG "VIMSER" OM JER, SÅ GODT VI KAN.

KOM OG NYD ATMOSFÆREN I VEJERS OG I FLITTIGLISE - OG NYD SAMVÆRET OG INSPIRATIONEN DER OPSTÅR, NÅR STRIKKERE ER SAMMEN I ET HERLIGT, KREATIVT FÆLLESSKAB.

 

PÅ KÆRLIGT GENSYN FRA KARIN OG RESTEN AF TEAM FLITTIGLISE