STRIKKE-SØNDAGE

FORÅRET HAR HOLDT SIT INDTOG I VEJERS, OG NETOP I ÅR ER DET OS EN EKSTRA STOR FORNØJELSE AT BYDE JER ALLE VELKOMMEN TIL STRIKKESØNDAGENE PÅ BÆNKENE FORAN BUTIKKEN. ALLE ER VELKOMNE I BUTIKKENS ÅBNINGSTID, SOM I APRIL OG MAJ ER MELLEM KL. 12 OG 16. KOM OG HYG DIG SAMMEN MED ANDRE STRIKKERE, GØR NYE BEKENDTSKABER OG FÅ INSPIRATION TIL KOMMENDE PROJEKTER.

ANNE OG JEG DELTAGER, HVIS VI HAR MULIGHED FOR DET (OG DET HAR VI - HELDIGVIS - SOM REGEL IKKE, FORDI VI SKAL EKSPEDERE I BUTIKKEN). MEN VI BYDER PÅ EN KOP KAFFE/THE OG "VIMSER" OM JER, SÅ GODT VI KAN.

KOM OG NYD ATMOSFÆREN I VEJERS OG I FLITTIGLISE - OG NYD, AT VI IGEN KAN SAMLES LIDT FLERE OG SIDDE OG HYGGE OS.

 

PÅ KÆRLIGT GENSYN FRA KARIN OG RESTEN AF TEAM FLITTIGLISE


STRIK SAMMEN I DET FRI

lørdag 12/6-2021 kl. 10-16


på Torvet i Esbjerg foran Guldægget.


Kom og nyd en hyggelig strikkedag i det offentlige rum sammen med andre strikkere. Ideen til World Wide Knit In Public Day er opstået i USA, og det går i al sin enkelthed ud på, vi mødes og strikker på et offentligt sted. Vi sidder i år (igen) på Torvet i Esbjerg foran Guldægget. Man skal selv medbringe stol, strikketøj, snakketøj og hvad man ellers kan tænkes at få brug for i løbet af dagen. Man må være med hele dagen eller en del af dagen - der er helt og aldeles frit valg. 

I tilfælde af dårligt vejr er Guldægget igen i år så venlige at invitere os indenfor. Der kan ikke reserveres borde derinde, så vi må indrette os efter omstændighederne. 

Der vil være en lille goodiebag til alle deltagere fra Flittiglise.


Kom og nyd en skøn dag i dejligt strikkeselskab - og husk dit coronapas.


På gensyn fra Ulla Hald og Karin Hørkilde.