TUSIND TAK FOR FANTASTISK OPBAKNING OG DELTAGELSE I VORES VIRTUELLE NØRKLECAFE! VI SKAL NOK LAVE FLERE LIGNENDE ARRANGEMENTER - HOLD ØJE MED SIDEN HER OG MED VORES NYHEDSBREVE:-)

VIRTUAL KNIT NIGHT

mandag 23/3 kl. 19.30-21.00 

Da vi i disse corona-tider ikke kan afholde fysiske nørklecafeer, må vi forsøge at opretholde kontakten med hinanden på anden vis. Derfor vil vi bruge Instagram til at skabe en form for strikkeaften og indbyder jer hermed til at finde strikketøj og kaffekoppen frem og tilbringe et par hyggelige timer sammen med os. Frauke er den tekniske chef og det hele foregår derfor på Baswiks profil 

@baswik_yarn

Det er tilrettelagt som live-tv og hvis I følger Fraukes profil, vil I få en besked om, at NU sender vi live. Vi glæder os til at "se" jer - I kan under hele live-udsendelsen kommentere og skrive spørgsmål til os, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at følge med og svare jer. Vi glæder os meget til dette arrangement - vi savner jer og vores kontakt med jer; men i disse tider må vi være fornuftige og være sammen hver for sig.

Arrangementet her kræver ingen form for tilmelding - I hopper simpelthen bare på og strikker med. På gensyn på mandag.

MØNSTERSTRIK FREM OG TILBAGE 12/3

KURSET ER AFLYST P GR A CORONA!!

Et nyt kursus vil blive afholdt senere.


Nørklecafe

mandag 30/3 kl. 18.30-21.30

AFLYST P GR A CORONA!!!

 

Kom og tilbring nogen hyggelige timer i Flittiglise, hvor du vil få rig lejlighed til at indsnuse den inspirerende og venlige atmosfære. Der vil være rig mulighed for at prøve de opstrikkede modeller og søge inspiration og hjælp til kommende projekter. Du vil også blive præsenteret for diverse nyheder i butikken, og vi får en snak om, hvad der rører sig i strikkeverdenen lige nu.

Medbring meget gerne dit eget håndarbejde, for der vil være god tid til at sidde og strikke og sludre med de øvrige deltagere. Vi hjælper dig naturligvis som altid, hvis du er stødt på vanskeligheder.

Vi byder på kaffe og the og lidt sødt dertil, og der vil naturligvis være mulighed for at handle i butikken.

Pris  30kr., som betales ved tilmelding.

Alle - begyndere såvel som øvede er hjerteligt velkomne.

Kærlig hilsen Karin og resten af Team Flittiglise