Nørklecafe lørdag 15/2 2020 kl. 13-16

VINTERFERIE-STRIK

Vel mødt til en hyggelig eftermiddag i Flittiglise, hvor du bliver præsenteret for de seneste nyheder fra strikkeverdenen samt spændende nyheder i butikken. Medbring endelig dit eget projekt og få samtidig mulighed for at søge ny inspiration til et kommende projekt samt bliv inspireret og lær nyt ved at sidde og sludre og vidensdele med de øvrige deltagere. I Flittiglises nørklecafeer er der plads til såvel nybegyndere samt garvede strikkere, og vi hjælper naturligvis også gerne både med at finde det rette garn til dit næste projekt samt med at løse evt problemer/vanskeligheder med dit nuværende strikketøj.

Vi er som vanligt værter ved en kop kaffe/the samt lidt sødt dertil. Prisen er 30kr, som betales ved tilmelding på flittiglise.tilmeld@gmail.com eller pr tlf 3073 9370

NØRKLECAFE 

ONSDAG 4/3 KL. 18.30-21.30

OG

MANDAG 30/3 KL. 18.30-21.30

Kom og tilbring nogen hyggelige timer i Flittiglise, hvor du vil få rig lejlighed til at indsnuse den inspirerende og venlige atmosfære. Der vil være rig mulighed for at prøve de opstrikkede modeller og søge inspiration og hjælp til kommende projekter. Du vil også blive præsenteret for diverse nyheder i butikken, og vi får en snak om, hvad der rører sig i strikkeverdenen lige nu.

Medbring meget gerne dit eget håndarbejde, for der vil være god tid til at sidde og strikke og sludre med de øvrige deltagere. Vi hjælper dig naturligvis som altid, hvis du er stødt på vanskeligheder.

Vi byder på kaffe og the og lidt sødt dertil, og der vil naturligvis være mulighed for at handle i butikken.

Pris pr arrangement 30kr, som betales ved tilmelding.

Alle - begyndere såvel som øvede er hjerteligt velkomne.

Kærlig hilsen Karin og resten af Team Flittiglise


Nørklecafeerne den 29/2 og 12/3 med emnet Mønsterstrik frem og tilbage, er alle FULDTEGNEDE.