Kurser / Arrangementer

Flittiglises cancer-knitalong i april måned.

I forbindelse med Baswik Yarn og Flittiglises fantastiske samarbejde om farvning og salg af smukt, håndfarvet strømpegarn, hvoraf hele overskuddet doneres til Støt Brysterne, har vi i Flittiglise også arrangeret en knitalong, som starter 1. april. Du deltager ved at strikke smukke strømper med F*** cancer-strømpegarnet og kan deltage i hele 2 lodtrækninger om endnu en specialindfarvning fra Baswiks hånd, nemlig en Guldbar. Upload et billede af dine færdige strømper (du vælger helt selv, hvilket mønster du vil strikke efter) til vores Ravelry-gruppe (søg på Flittiglise, så finder du os). Du kan også lægge et billede af dine færdige strømper op på din Instagram-profil med hashtagget #flittiglisescancerkal Begge steder bliver der trukket lod om en Guldbar. Og har du købt flere portioner strømpegarn, har du naturligvis det tilsvarende antal lodder i puljen.

Udover dette er der også 2 strik-sammen-arrangementer i Flittiglise i Torvegade 54 tirsdag 2/4 og ons 24/4, begge dage fra kl. 15-17. Ingen tilmelding er påkrævet, alle er velkomne til at komme og strikke strømper. Vi er værter ved en kop kaffe/the samt lidt sødt dertil.

En portion F*** cancer strømpegarn koster 195kr plus evt forsendelse 45kr uanset hvor mange portioner du køber. Er du interesseret i at købe? Så send os en mail på flittigliseesbjerg{at}gmail.com - så fikser vi lynhurtigt det. Du kan købe dette unikke strømpegarn hele sommeren igennem, så selv om selve knitalongen slutter med udgangen af april, kan du altså fortsat strikke og støtte hele sommeren igennem.

Nørklecafeen og Strikkelørdagene er foreløbig planlagt til følgende datoer:

Lørdag 16/3 kl. 13.30-16.30 - Stina Brandhøj kommer og fortæller om sit garn (som vi sælger i Flittiglise) og sine får

Torsdag 4/4 kl. 18.30-21.30 - Hækling (kanter på bluser og trøjer osv.) samt vendestrik. Og måske også lidt om Flittiglises         cancer-knitalong.

Lørdag 27/4 kl. 13.30-16.30 - Ravelry og strikkeapps v/Frauke Siemer Jørgensen (medbring din tablet/telefon)

Torsdag 9/5 kl. 18.30-21.30

Onsdag 22/5 kl. 18.30-21.30 - Stina Brandhøj kommer og fortæller om sit garn (som vi sælger i Flittiglise) og sine får.

Tilmelding er nødvendig til disse arrangementer, så vi sikrer, vi har en plads til alle. Deltagelse koster 30kr, som inkluderer kaffe/the samt lidt sødt dertil. Tilmelding sker i butikken eller via flittiglise.tilmeld{at}gmail.com - skriv først til os og hør, om der er plads:-) 

Vi fortæller om dagens emne, og derefter er der "fri leg". Medbring dit eget håndarbejde, vi står naturligvis også til disse arrangementer til rådighed med hjælp og vejledning, både omkring dit nuværende håndarbejde og med hensyn til inspiration til nye projekter. Butikken er åben for salg under hele arrangementet.

Der er stor videns-deling og hyggeligt samvær under disse arrangementer, og vi glæder os til at byde nye såvel som kendte ansigter velkomne i butikken i Torvegade.

Broderi på strik

Så er der godt nyt til alle vores broderi-glade kunder. Karen Marie Dehn kommer nemlig til Esbjerg og underviser på en workshop i efteråret. Nærmere betegnet torsdag den 26. september kl. 18.30-21.30. Kurset henvender sig både til begyndere og til øvede, som trænger til ny inspiration. Pris 375kr. Læs mere her og tilmeld dig på flittiglise.tilmeld{at}gmail.com