Kurser / Arrangementer

Det er for alvor blevet sommer i Danmark, og planlægningen af sommeren i Vejers er nu så godt som færdig. Igen i år inviterer vi til Strikkeaftener i Flittiglise i Vejers - du finder programmet her.

Desuden vil vi gerne opfordre alle, der har lyst til at tilbringe et par timer eller 3 i dejligt og inspirerende selskab , til at kigge forbi til Flittiglises Strikkestunder hver lørdag fra kl. 12-15. Vi byder på kaffe/the, sætter stole frem (udendørs hvis vejret er til det og ellers klemmer vi os sammen i butikken). Vi hjælper - ganske som vi plejer - hvis du er stødt på problemer med dit projekt. Og vi hjælper naturligvis også meget gerne med at finde på nye projekter. Ideen er, at kunder kan samles og få et par hyggelige timer i Vejers samt at skabe ekstra liv omkring butikken. Vi søsætter Strikkestunder i juni og håber, I vil finde ideen hyggelig.

Så er programmet for Nørklecafeen i Torvegade for første halvdel af 2018 på plads - se programmet her. Bemærk venligst at vi gerne vil have betaling ved tilmelding. Og husk at være hurtigt ude - der er rift om pladserne.

Du har også mulighed for at invitere venner/bekendte til en hyggelig aften i Flittiglise, hvor I får hele butikken for jer selv. I fred og ro kan I prøve vores lækre tøj, føle på alt det lækre garn, studere nye opskrifter og se de opstrikkede modeller. 

I skal blot være min. 5 deltagere. I får butikken for jer selv fra kl. 18.30 - 21.30, og vi sørger for kaffe/the samt lidt sødt dertil. Prisen er 75 kr pr. person, og der vil være 10% rabat på alt ikke-nedsat garn og tøj.

Med kærlig hilsen

Anne, Emma, Marianne og Karin