Kurser / Arrangementer

OPEN BY NIGHT I FLITTIGLISE I ESBJERG

I forbindelse med Open by Night i Esbjerg holder butikken i Torvegade fredag den 2. juni åbent fra kl. 11-22. Fra kl. 18-22 byder vi på kaffe/the og hjemmebag dertil. Desuden vil der være introduktion til Domino-strik, og hele aftenen har vi tilbud på vores rene bomuldsgarner. Køb 4 nøgler Alba, Pima eller Mandarin Petit og få det 5. nøgle gratis. Med i købet følger også en gratis opskrift på en domino-strikket klud.

Kom ind i butikken, medbring strikkepind nr 3 (eller køb en ny i butikken), få hjælp til at komme igang med domino-strik og tilbring et par hyggelige timer i en inspirerende og dejlig atmosfære. Kærlig hilsen fra Karin

Nørklecafe.

I Flittiglise har vi hver den 1. tirsdag og den 3. onsdag i måneden Nørklecafe fra kl. 18.30-21.30. Prisen er 25 kr, og vi er værter ved en kop kaffe/the og lidt sødt dertil. Der er hver måned et nyt emne på, og man kan kun tilmelde sig 1 gang pr. måned (for at give flest muligt en chance for at deltage). Tilmelding nødvendig på flittiglise.tilmeld{at}gmail.com - du kan naturligvis også tilmelde dig inde i butikken i Torvegade.

Program for første halvdel af 2017 finder du lige her

Du har også mulighed for at invitere venner/bekendte til en hyggelig aften i Flittiglise, hvor I får hele butikken for jer selv. I fred og ro kan I prøve vores lækre tøj, føle på alt det lækre garn, studere nye opskrifter og se de opstrikkede modeller. 

I skal blot være min. 5 deltagere. I får butikken for jer selv fra kl. 18.30 - 21.30, og vi sørger for kaffe/the samt lidt sødt dertil. Prisen er 75 kr pr. person, og der vil være 10% rabat på alt ikke-nedsat garn og tøj.

Med kærlig hilsen

personalet i Flittiglise